Söker deltagare till mitt team

| Postat i: Lidaloppet, Madde
0
 
Jag söker deltagare till Lidaloppet som vill vara med i mitt team.
 
Lidaloppet är ett 5km långt lopp för kvinnor (och män i kvinnoförklädnad!) som arrangeras till förmån för bröstcancerfonden/organisationen. Loppet kostar 350 kr - vinsten går oavkortat till ändamålet. 
 
För alla som deltar i "Team Shapes" erbjuds 1 träningspass/månad kostnadsfritt i grupp. Vi kommer att träna löpning, intervaller, bålstabilitet, rörlighet och teambuildning. Du kommer även att ha nytta för övningar när du tränar på egen hand. 
 
Vill du vara med i teamet? Maila till mig: [email protected] 

 

Ovsett form och förmåga så kan du vara med i detta lopp. Det viktiga är att vi träffas och gemensamt visar hur långt vi kan nå när starka kvinnor springer tillsammans


Loppens år!

| Postat i: Allmänt
0
 
 
Nu är det verkligen på tiden att göra en uppdatering. 
 
I år blir det loppens år: Tjejvättern, Bellmanstafetten, Lidingörstafetten, Tjejmilen och Tjurruset är planerat i kalender och har även fått äran att vara ambassadör för Lidaloppet som går av stapeln i oktober och det kommer ni kunna läsa om här i bloggen framöver. 
 
Den här veckan jobbat jag heltid på ett annat jobb och har samtidigt jobbat med träningen på kvällstid så det blir en 50 timmars arbetsvecka vilket är helt nytt för mig. Jag är helt slut i kropp och knopp. Ser fram emot en helg och få se mina barn och man lite mer :) 
 
Hoppas ni har haft en bra träningsvecka och kom gärna på lördagens träning - Styrkebana kl 9.30 på Gripsholmsskolan