Personlig träning i grupp

| Postat i: Allmänt, Madde, Träning, Träningstips
0
 

Nu kör vi igång personlig träning i grupp på Hälsoskaparna. Jag och Linda kommer ha en varsin grupp och även kollegan Anna. Vi startar redan V40 och träningen pågår under 10 veckor. Vi har valt tre olika teman på våra grupper, ni kan läsa om dom längre ner. Jag hade min första grupp redan i våras och det var riktigt kul att se deras utveckling och få leda flera stycken samtidigt men ändå kunna ge alla uppmärksamhet och peppning vilket oftast inte går på ett gruppträningspass med många deltagare. Så om du är intresserad av personlig träning och men ändå gillar att träna i grupp är det här perfekt för dig! 

 

Våra grupper: 

Kondition och viktminskning, måndagar kl. 19.30 (Anna Swedin). För dig som behöver gå ner i vikt och behöver en kickstart för att förändra din livsstil. Träningen fokuserar på pulshöjande styrketräning och uthållighet. Eftersom en hållbar viktnedgång är en livsstilsförändring får du också med dig praktiska kosttips samt kunskap om vilka träningsformer som är lämpliga för effektiv viktnedgång.

Träna med fria vikter, tisdagar kl. 17 (Madeleine Tjerneng).  För dig som vill träna med fria vikter (hantlar, stänger etc.) och få ut maximal effekt av din styrketräning. Träningen fokuserar på teknik och variation.

Nacke, axlar, rygg, onsdagar kl. 12 (Linda Strandvall). För dig med besvär i nacke, axlar och/eller rygg.  Träningen innehåller både styrka, rörlighet och stabilitetsträning för ovannämnda områden. Passar även för dig som fått fysisk aktivitet på recept.

Träningen är 10 veckor och kostar 2500:-/person. Anmälan görs i receptionen på Hälsoskaparna och vi önskar 4 personer/grupp. Sista anmälningsdag:  fredag 27/9.

 

/Madeleine och Linda

Hittills till Personlig träning i grupp





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: